Nieuw kookboek Angela Prins: ‘Huisgemaakt’

Terug naar lekker eten

Weet u nog hoe het moet? Lekker eten maken? Anno 2015 besteden we steeds minder tijd aan het bereiden van ons eten. Maar uiteindelijk vinden we huisgemaakt eten het allerlekkerst. Ravioli gevuld met zelfgemaakte spinazievulling bijvoorbeeld, of dubbelgedopte tuinbonen met spek en room.

In oktober 2015 verschijnt het nieuwe kookboek Huisgemaakt waarin Angela Prins eenvoudige en verleidelijke recepten geeft voor liefhebbers van lekker eten: gefrituurde risottoballetjes, huisgemaakte venkelworst en in room gekookte bloemkool met pepers.                        

Bertram + de Leeuw Uitgevers | 256 pagina’s | Prijs: € 19,95

Reserveer hier alvast een exemplaar van Huisgemaakt.

Over de Auteur

Angela Prins
Angela Prins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2016.  webdesign Thiewes.nl.