Hype ‘superfoods’ is voorbij – Persbericht Huisgemaakt

Op 1 oktober verschijnt bij Bertram + de Leeuw Uitgevers het kookboek Huisgemaakt van Angela Prins. 

Superfood is een bedenksel, ‘gewoon’ eten is veel gezonder en lekkerder – Angela Prins 

De hype van ‘superfoods’ is voorbij, tegenwoordig gaat het weer om ‘gewoon’ eten. Hoewel we steeds minder tijd besteden aan het bereiden van ons eten, viSchermafbeelding 2015-09-22 om 14.10.04nden we huisgemaakt eten het allerlekkerst.

In Huisgemaakt geeft kook-coach Angela Prins eenvoudige en smaakvolle recepten voor liefhebbers van lekker eten: ravioli gevuld met een zachtgekookt eitje, dubbelgedopte tuinbonen met spek en room, gefrituurde risottoballetjes, huisgemaakte venkelworst, in room gekookte bloemkool met pepers en nog veel meer.

‘Kooktrend 2015: terug naar normaal.’
– Theo van Rensch, Meesterkok 

Lees hier het hele persbericht 

 

Over de Auteur

Angela Prins
Angela Prins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2016.  webdesign Thiewes.nl.