Huisgemaakt in de media

"Een super fijn kookboek met smaakvolle recepten voor liefhebbers van lekker eten. In dit kookboek laat Angela Prins zien hoe je de lekkerste gerechten helemaal zelf kunt maken." - LekkerenSimpel.com
"Wat een leuk kookboek! Huisgemaakt. Terug naar lekker eten valt op door de eenvoud met toch bijzondere recepten. Angela Prins van Kinderkeuken Stampot Janssen is er goed in geslaagd een toegankelijk kookboek te maken waarin voor elk wat wils te vinden, waarin de recepten zeer precies zijn beschreven en mooi gefotografeerd zijn door Karel Zwaneveld. " - Sia Vogel, Hebban.nl

Huisgemaakt in de media: 

De inhoud van dit mooi vormgegeven kookboek bestaat uit gastronomische recepten, die met opvallende zorg zijn samengesteld en uitgevoerd. Kenmerkend is vooral de speciale aandacht voor het toegepaste assortiment en kwaliteit van de voedingsmiddelen (grote supermarkten c.q. speciaalzaak). Daarnaast valt de ervaringsdeskundige uitvoering van de receptuur op in de beschrijvingen: elementair en eenvoudig uitgelegd, inclusief basistechnieken, aangevuld met onder meer speciale aandachtspunten en wenken. De teksten hierbij zijn – hierdoor? – soms erg lang en wat moeilijk raadpleegbaar. De gerechten worden voornamelijk vanaf de basis helemaal zelf gemaakt (hoofdzakelijk verse groenten, vlees, vis, of vegetarisch). Dit alles betreft: kleine gerechten (snacks, lunch, voorgerecht enz.); 25 complete menu’s (hoofdgerechten met originele componenten in bonte afwisseling van kleur, smaak, samenstelling, textuur, bereiding enz.); zoete gerechten (gebak, ijs, pudding, vla). Samengevat resulteert een en ander in een ‘eerlijk’ en’ heerlijk’ kookboek voor fijnproevers en culinaire hobbyisten. Met register op ingrediënt.D.M. van Helden Pol (NBD Biblion) 

Maakbare en ontzettend lekkere recepten, ingedeeld in twintig menu’s, de recepten zijn over het algemeen redelijk eenvoudig te maken, hoewel je er soms ook iets meer ervaring voor nodig zult hebben. Maar laat dan dit boek het opstapje zijn om tot die ervaring te komen.Het boek is smaakvol vormgegeven. De recepten vragen enige investering in tijd, maar dat heb ik er graag voor over (eet iets later, geniet, en dan kijk je toch gewoon geen tv?). Zo’n boek laat je altijd in de keuken staan. Van voor tot  achter doorkoken stel ik voor. Ik kijk nu al uit naar het volgende culinaire werk van deze auteur. – Leeskost.nl 

Na drie kinderkookboeken te hebben gemaakt, heeft Angela nu Huisgemaakt geschreven, een kookboek voor iedereen die van lekker eten houdt. Het is een kookboek met eenvoudige en smaakvolle recepten met enorm mooie foto’s. Zoals jullie weten is mijn motto voor 2016 “doe maar lekker gewoon” en dit past enorm bij dit kookboek. Angela laat in dit boek zien hoe je de lekkerste gerechten helemaal zelf kunt maken.” – Foodilove.nl

“Een super fijn kookboek met smaakvolle recepten voor liefhebbers van lekker eten. In dit kookboek laat Angela Prins zien hoe je de lekkerste gerechten helemaal zelf kunt maken.” – LekkerenSimpel.com

Wat een leuk kookboek! Huisgemaakt. Terug naar lekker eten valt op door de eenvoud met toch bijzondere recepten. Angela Prins van Kinderkeuken Stampot Janssen is er goed in geslaagd een toegankelijk kookboek te maken waarin voor elk wat wils te vinden, waarin de recepten zeer precies zijn beschreven en mooi gefotografeerd zijn door Karel Zwaneveld. – Sia Vogel, Hebban.nl 

Deze mag er ook best zijn. […]Huisgemaakt is een boek vol recepten voor elke dag. Echt iedereen met een beetje culinaire vingers kan deze gerechten maken. Naast kleine gerechten staat het boek ook vol met menu’s. Twee of meer bereidingen die gewoon goed bij elkaar passen, simpel en smakelijk zijn en een extra dimensie geven aan de gezinsmaaltijd. – Culinaire Ambiance België 

“Eenvoudige recepten die iedereen kan maken en die kleurrijk opgemaakt zijn met prachtige foto’s. Daarvan krijg je spontaan trek!” Lekker 500

“Een doe maar gewoon kookboek, vol menu’s die je helemaal kunt nakoken of waarvan je verschillende gerechten zelf kunt combineren. Ze schrijft ze op alsof ze het naast je staat te koken.” Felix Wilbrink – Telegraaf (3 okt)

“Gloednieuw, het boek Huisgemaakt van Angela Prins. Door de recepten bladerend bevalt het me meteen. Er staat van alles in, opgesteld in menu’s. De toetjes kan je achterin uitzoeken.” – Felix Wilbrink, De Telegraaf (2 okt)

“Allemaal prachtig die fancy kookboeken, maar soms verlangen we gewoon terug naar zelfgemaakte gerechten. Het boek Huisgemaakt van Angela Prins is daar perfect voor: vol eenvoudige en lekkere recepten voor liefhebbers van lekker eten” – Culy.nl 

“Lekker koken met z’n allen! En Huisgemaakt kan daar bij behulpzaam zijn” – HavenstadFM

“Angela Prins verleidt tot lekker koken” – Dagblad van het Noorden 

“De recepten zijn leuk en gevarieerd. Hollandse pot, verfijnde ravioli’s maar ook rijst met bonen en ratatouille. Het boek is opgebouwd in een menustructuur zodat je een complete maaltijd op tafel kunt zetten.”- Fab Magazine

Recensies op Bol.com:

Wat een tof kookboek! Angela Prins beschrijft haar recepten alsof ze naast je in de keuken staat. Super inspirerend boek om mee aan de slag te gaan èn je leert er ook nog beter van koken.
De prachtige foto’s zijn smaakopwekkend en echt, je krijgt wat je ziet! De niet te allerdaagse menu’s en recepten zijn voor mij als middelmatige thuiskok goed te doen.Paulina Geertje

Een handzaam kookboek met mooie foto’s en heldere gerechten. Echt een gebruikskookboek wat ik nu al in mijn keuken heb staan. Ik ken Angela Prins als kook-coach, en deze recepten zijn dus heel duidelijk en enthousiasmerend geschreven. Gaat zeker veel gebruikt worden!
AIMN

Gewoon ouderwets lekker eten, daar draait het in dit boek om! Heerlijk! Gewoon die heerlijke dubbele chocoladetaart, gebraden kip en aardappelen uit de oven. Geen ‘moeilijke’ ingrediënten en geen moeilijke recepten. Simpel, maar o zo lekker. Ouderwets lekker eten.
SaraSchier

Ik las een enthousiaste recensie in de Telegraaf van Felix Wilbrink en ik heb daarna direct dit boek gekocht. Ik heb het boek net even doorgebladerd en het ziet er echt fantastisch uit, wat een mooie foto’s. Ook de layout van het boek is erg goed. De recepten zijn duidelijk beschreven, je begrijpt goed wat je moet doen. Ik kan niet wachten om te beginnen met koken.Herman22

Eergister dit boek ontvangen en nu al 2 recepten eruit gekookt. Goed geschreven en duidelijk, ik snap precies wat ik moet doen. Weer eens wat anders dan al die dure kookboeken, en precies zoals de auteur zegt, huisgemaakt eten is echt het allerlekkerst.KarinnS 

Ook een recensie over Huisgemaakt schrijven? Laat hem dan achter via: http://bit.ly/1N7F7bo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2016.  webdesign Thiewes.nl.