Huisgemaakt

Weet u nog hoe het moet? ‘Lekker eten maken? Anno 2015 besteden we steeds minder tijd aan het bereiden van ons eten. Maar uiteindelijk vinden we huisgemaakt eten het allerlekkerst. Ravioli gevuld met zelfgemaakte spinazievulling bijvoorbeeld, of dubbelgedopte tuinbonen met spek en room. In Huisgemaakt geeft Angela Prins eenvoudige en verleidelijke recepten voor liefhebbers van lekker eten: gefrituurde risottoballetjes, huisgemaakte venkelworst en in room gekookte bloemkool met pepers!

208 pagina’s | full colour | Bertram + de Leeuw Uitgevers | €18,95 

PRINS_Huisgemaakt_WT_DEF kopie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2016.  webdesign Thiewes.nl.